O nás » Stalo se v roce 2016 » Děti z azylu v pražské ZOO

Děti z roudnického azylu v pražské ZOO

Ve středu 1. června vyrazily maminky a děti z našeho azylového domu do pražské ZOO. Přijaly pozvání Nadace Terezy Maxové dětem, která zde ve spolupráci s FTV Prima, u příležitosti Mezinárodního dne dětí, uspořádala pestré dětské odpoledne.

Děti a maminky v doprovodu pracovnic Farní charity Roudnice nad Labem si tento den skutečně užily -  společné cestování do Prahy a po Praze, návštěva zoologické zahrady, dětské zábavné odpoledne a nakonec setkání se známými osobnostmi - Terezou Maxovou, Martinem Dejdarem, Gabrielou Kratochvílovou či Jakubem Kohákem - na to se jen tak nezapomíná.

Dětského dne v ZOO se zúčastnily klientky s dětmi ze čtyř azylových domů pro matky s dětmi z Ústeckého kraje, které jsou zapojeny do partnerského projektu MADE BY, Nadace Terezy Maxové dětem.

Osobní setkání maminek a dětí s paní Terezou Maxovou (zakladatelkou a patronkou nadace) bylo nezapomenutelné.

Matky jí na závěr poděkovaly za sebe i za své děti. Domů si všichni odnesly kromě dárků plno krásných a nezapomenutelných zážitků.