O nás » Prezentační akce 2009 - 2010 » Prezentační soutěž Být vidět 2009

Tradiční soutěž PR neziskových organizací „BÝT VIDĚT“

Občanské sdružení Agnes  v letošním roce již po sedmé pořádalo soutěž PR neziskových organizací „BÝT VIDĚT 2009“.

Jedná se o různé formy prezentace nestátních neziskových organizací. Soutěž je rozdělena do tří kategorií (výroční zprávy, webové stránky, fotopříběh). Cílem je motivovat neziskové organizace k tomu, aby se učily svoji činnost prezentovat věcně a přehledně (ve výročních zprávách), účelně a strukturovaně (na webových stránkách), zajímavě a smysluplně (fotopříběhy).

Farní charita Roudnice nad Labem se v letošním roce přihlásila do soutěže ve 2 kategoriích „O nejlepší webové stránky“ a „O nejlepší výroční zprávu“.

V tomto roce měla opět možnost hlasovat i široká veřejnost. Pomocí SMS se až do 1. října hlasovalo pro internetovou prezentaci kteréhokoliv soutěžícího. Výsledky soutěže byly oficiálně vyhlášeny ve čtvrtek 1.10.2009 v 17.00 hod  v kavárně Mammacofee ve Vodičkově ul. v Praze.

Farní charita Roudnice nad Labem obsadila vynikající 4.místo v hlasování veřejnosti „O nejlepší webové stránky“.

DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ NÁS PODPOŘILI SVÝMI HLASY.