O nás » Stalo se v roce 2014 » Požehnání nových prostor Jungmannova

Požehnání nových prostor Jungmannova 670

V úterý 4. listopadu se uskutečnilo Slavnostní požehnání nových prostor objektu Jungmannova 670. Na pozvání Farní charity Roudnice nad Labem přijel pražský světící biskup Karel Herbst a společně s prezidentem Arcidiecézní charity Praha - P. Stanislawem Gorou a dalšími přítomnými duchovními, požehnal celé budově.

Zároveň společně s panem starostou Vladimírem Urbanem popřáli všem organizacím, které v budově nalezly své nové místo, hodně zdaru v jejich nelehké práci se všemi, kteří budou tyto služby v Jungmannově 670 využívat.

Přítomní hosté si pak měli možnost prohlédnout všechny prostory, které dostala k užívání Farní charita Roudnice n.L. a ochutnat drobné pohoštění, které připravili uživatelé služeb společně se zaměstnanci charity.

Farní charita Roudnice nad Labem otevřela v zrekonstruovaných prostorách Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bota (1. patro), Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (3. patro) a Charitní šatník (přízemí). Služby mohou využívat nejenom občané Města Roudnice nad Labem, ale i celé spádové oblasti ORP.