Dárci, sbírky, spolupracující organizace » Patroni » Tomgrass Band

Tomgrass Band

Skupina Tomgrass Band vznikla vlastně náhodou v roce 2008.

Zakládající člen a kapelník Tomáš Černý spolu se svým kamarádem, muzikantem Jardou Hubičkou, který už bohužel není mezi námi, byli pozváni k Císařovým, kde vznikl nápad založit skupinu.

Postupně se skupina zformovala do nynější sestavy – Tomáš Černý, Vladimír Císař ml., Martin Starosta.

Vláďa Císař ml. – jeden z nás - pomáhá ve Farní charitě Roudnice nad Labem už nějaký čas, jako dobrovolník. A pracují zde jeho maminka, teta i dědeček. Uvědomili jsme si, že je potřeba udělat něco pro ty, kteří to potřebují. Každý z nás pocítil svoji potřebu pomoci.

Když se připravoval Den otevřených dveří Farní charity Roudnice nad Labem v roce 2008 a oslovili nás s nabídkou účasti v hudebním bloku – rozhodli jsme se vystoupit zdarma a zahrát všem přítomným na Karlově náměstí v Roudnici.  Věříme, že naše produkce byla příjemným potěšením pro všechny - ať už naše stálé posluchače, uživatele farní charity, zaměstnance i náhodné návštěvníky.

Smyslem akce bylo pomoci zviditelnit farní charitu tak, aby si lidé kolem uvědomili nutnost existence takového zařízení. Nejde o krátkodobou záležitost, doufáme, že je budeme pomocí naší hudby podporovat co nejdéle.

Tomáš Černý - kapelník